FONFA LIGET

"Mosoly az elveszett babérligetből"

 A Fonfa Liget egyéb kereskedlmi szálláshely külön vendéglátóegységgel kiadó szobákkal, kerti faházzal, hostel szobákkal. A zalai termálvölgyben, romantikus aprócska üdülőfalu csendes utcájában bújik meg, mintegy kéthektárnyi ősfás, parkosított kert ölén.  A birtokon aszfaltos teniszpálya, medence, kerti kiülők, nyári konyha,  büfé és tűzrakóhely, a házban étkező, társalgó, teakonyha, infraszauna, asztalifoci és biliárdszalon várja a megszálló vendégeket.  A falakat XX. századi magyar festők és  kortárs művészek  alkotásai díszitik.

A kertben büfé-étterem  működik a  vendégek számára: reggeli, üdítők és alkoholos  italok széles választéka, egyszerű ételek, hot-dog, édességek kaphatóak.  Igény esetén teljes étkeztetés.

A falu a balatoni repülőtértől és az M7 autópályától mintegy félórányira található, de gépkocsival minden fő irányból jól megközelíthető. A csendes környezet elvonulásra, pihenésre, aktív kikapcsolódásra és alkotásra egyaránt alkalmat ad, a völgy és az edők  sétára, kerékpáros felfedezésre csábítanak.

A Balaton, a hévízi tó, a kehidakustányi és a zalaszentgróti gyógyfürdők a faluból könnyen elérhetó távolságban helyezkednek el.

A Zala Springs golfpálya, illetve a környéken található lovardák, a vadász és horgászlehetőságek az aktív pihenésre kínálnak lehetőséget.

A sümegi vár, Tátika és Rezi vára , Keszthely, a Kis-Balaton, a zalaszántói sztyupa szintén a szomszédságban várják a látogatóikat. A felsoroltakon kívől számos környékbeli attrakció és turistalátványosság vonzza az élményekre vágyó kirándulókat.

A közvetlen környezetünkban számos jóhírű étterem és pincészet nyújt igazi kulináris örömöket.

Sporthorgászatra lehetőség nyílik Zalacsányban és Zalaszentgróton, de a Balaton, Kis-Balaton és a  Zala folyó is közel esnek.

Szívesen látjuk a művészetek kedvelőit egyéni vagy csoportos művészeti tanfolyamot is vállalunk. A sérült gyermekek számára konduktív pedagógiai ellátás bíztosított 23 éves tapasztalattal bíró senior konduktor által.  

Jógaoktatás és pilates helyben .


A falu elzárt  völgyben fekszik, végtelen erdők, szelíd dombok ölén. Felette magasodik a Kemence-kápolna és az ország egyik legmagasabb kültéri magyar lobogója. A közelben található Hévíz, a Balaton, Sümeg, Rezi és Tátika vára, a Vindornya láp. A Zala Springs golfpálya, Reziben a  dínópark , a zalacsányi horgásztó remek kikapcsolódást ígérnek. A zalaszentgróti és a kehidakustányi termálfürdők kellemes élményt nyújtanak. Jó borokat kóstolhat a csáfordi hegyen. Zalaszántón a buddhista sztúpa várja a látogatókat, és így tovább, csupán néhányat kiemelve az attrakciók sorából.

Cím:

Fonfa Liget Kft

Dózsa György út 11.

Sénye

8788

Magyarország

E-mail:
Telefon: