FONFA LIGET

" Mosoly az elveszett babérligetből"

A FONFA LIGET

A Fonfa Liget falusi vendégház kiadó szobákkal, kerti faházakkal, sátorhellyel. A zalai termálvölgyben, romantikus aprócska üdülőfalu csendes utcájában bújik meg, mintegy kéthektárnyi ősfás, parkosított kert ölén.  A birtokon aszfaltos teniszpálya, medence, kerti kiülők, nyári konyha, jógaterem, rendezvényterem, büfé és tűzrakóhely, a házban étkező, társalgó, teakonyha, infraszauna, asztalifoci és billiárdszalon várja a megszálló vendégeket.  A falakat XX. századi magyar festők és  kortárs művészek  alkotásai díszitik.

A kertben büfé működika  vendégek számára: reggeli, tea, kávé , üdítő , házi készítésű szörpök, sörők, a Veress pincészet borai  egyszerű ételek (pl._ hot dog!), alkoholos italok, chips és jégkrém kapható.

A falu a balatoni repülőtértől és az M7 autópályától mintegy félórányira található, de gépkocsival minden fő irányból jól megközelíthető. A csendes környezet elvonulásra, pihenésre, aktív kikapcsolódásra és alkotásra egyaránt alkalmat ad, a völgy és az edők  sétára, kerékpáros felfedezésre csábítanak.

A Balaton, a hévízi tó, a kehidakustányi és a zalaszentgróti gyógyfürdők a faluból könnyen elérhetó távolságban helyezkednek el.

A Zala Springs golfpálya, illetve a környéken található lovardák, a vadász és horgászlehetőságek az aktív pihenésre kínálnak lehetőséget.

A sümegi vár, Tátika és Rezi vára , Keszthely, a Kis-Balaton, a zalaszántói sztyupa szintén a szomszédságban várják a látogatóikat. A felsoroltakon kívől számos környékbeli attrakció és turistalátványosság vonzza az élményekre vágyó kirándulókat.

A közvetlen környezetünkban számos jóhírű étterem és pincészet nyújt igazi kulináris örömöket.

Sporthorgászatra lehetőség nyílik Zalacsányban és Zalaszentgróton, de a Balaton, Kis-Balaton és a  Zala folyó is közel esnek.

Szívesen látjuk a művészetek kedvelőit egyéni vagy csoportos művészeti tanfolyamot is vállalunk. A sérült gyermekek számára konduktív pedagógiai ellátás bíztosított 20 éves tapasztalattal bíró senior konduktor által.  Jógaoktatás és pilátes helyben .


Cím:

Fonfa Liget Kft.

Dózsa György út 11.

Sénye

8788

Magyarország

E-mail:
Telefon: